Veilig betalen met Buckaroo
1001Stickers.nl
Beoordeling: 10 van de 27 stemmen

< klantbeoordeling >

  • Door: chucho
  • Geplaatst op: 10-08-2015
  • Tijdstip: 17:41
  • Informatie ★ ★ ★ ★ ★
  • Levering ★ ★ ★ ★ ★
  • Dienstverlening ★ ★ ★ ★ ★
  • Bestel gemak ★ ★ ★ ★ ★

Ik vond het super dat er zo een duidelijke beschrijving meegeleverd werd waarin precies staat beschreven hoe de stickers geplakt moeten worden, en het ziet er echt perfect uit. Dik tevreden en als ik in de nabije toekomst weer eens stickers nodig heb weet ik nu waar ik ze goed en voordelig kan halen!

Disclaimer 1001Stickers.nl

Aansprakelijkheid

De website van 1001Stickers.nl is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks zou het kunnen dat de gegevens en informatie daarbinnen inmiddels gedateerd of onjuist zijn. Daaruit voortvloeiende directe, hetzijn indirecte, schade is niet voor verantwoording van 1001Stickers.nl. De content van 1001Stickers.nl is dan ook louter informatief bedoeld voor haar lezers en daar kunnen geen rechten aan ontleent worden.

 

Alle afmetingen, prijzen, kleuren en overige productinformatie zijn onder voorbehoud en kunnen afwijken.

 

 

Gebruik van logo's en beeldmerken

Op de website van 1001Stickers.nl staan mogelijk een aantal wel- en niet- auteursrechtelijk beschermde logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen, welke allen eigendom zijn van hun respectievelijke eigenaren. 1001Stickers.nl geeft een aantal van deze logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen weer op haar website ter informatie van haar lezers, zodat zij een beeld kunnen vormen over wat er zoal door 1001Stickers.nl geleverd zou kunnen worden, indien daar om gevraagd wordt.

 

1001Stickers.nl gaat er, bij voorbaat, vanuit dat eenieder die dergelijke logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen bestelt er zelf eigenaar van is, of uitdrukkelijke toestemming heeft van de respectievelijke eigenaar. Dit is voor 1001Stickers.nl niet te controleren. Daarom ligt de verantwoording van het gebruik van dergelijke logo's, beeldmerken en/of afbeeldingen volledig bij de klant.

 

Als u het oneens bent de plaatsing van een door ons afgebeeld logo, beeldmerk of afbeelding, waar u zelf eigenaar van bent, stuur ons dan even een mailtje. Wij zullen dan per direct het betreffende logo of beeldmerk verwijderen van onze website.

< Terug naar overzicht Neem contact met ons op >
1001Stickers blijf plakken!